середа, 30 травня 2018 14:53

"Очікуйте захоплення" - стало відомо, на коли Путін готує атаку на Україну

"Очікуйте захоплення" - стало відомо, на коли Путін готує атаку на Україну
Путін планує великі атаки на Україну, щоб помститися за свою зіпсовану репутацію. Фото з відкритих джерел

Після Чемпіонату Світу з футболу, який відбудеться в Росії, Путін може захопити частину України, аби змусити усіх рахуватися зі своєю військовою могутністю.

Так вважає російський письменник і журналіст Дмитро Биков, передає "Собеседник".

"Після чемпіонату світу нас чекає те ж, що в березні чотирнадцятого: загострення зовнішньополітичного порядку і доленосне захоплення чогось невеликого, але духопідйомного. Форум і чемпіонат - його головні свята. І найбільше він не любить, коли йому порушують свято. А його порушують: і Сенцов зі своїм голодуванням, і доповідь міжнародної комісії з Boeing, і загострення ситуації на Донбасі. І він, напевно, переконаний, що українська сторона робить це до чемпіонату - як в 2014 році щиро вірив, що Майдан затіяли для осквернення його особистої Олімпіади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія нарощує війська на Донбасі - США

І реакція на всі ці загострення одна: як, ви намагаєтеся зіпсувати нашим людям їхнє головне свято? - продовжив письменник. - Ви хотіли змазати враження від Ігор - і отримали Крим, а потім і гібридну війну, і ви приурочили до чемпіонату свої доповіді і викриття - так отримуйте! Якщо на тлі чемпіонату дійсно з'являться загострення - "мстя буде страшна"", - написав Биков.

Росія намагається дискредитувати Україну на міжнародній арені через убивство журналіста Бабченка та перевіряє, скільки ще їй може зійти з рук.

Зараз ви читаєте новину «"Очікуйте захоплення" - стало відомо, на коли Путін готує атаку на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі