неділя, 11 серпня 2019 04:53

ОБСЄ на Донбасі зафіксувала за добу 35 вибухів

ОБСЄ на Донбасі зафіксувала за добу 35 вибухів
ОБСЄ фіксує вибухи на Донеччині. Фото: Радіо Свобода

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 35 вибухів у Донецькій області, на Луганщині були порушення в районі Золотого, але без вибухів.

"У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (14 вибухів)", - йдеться у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південний схід і південно-південний схід від н.п. Чермалик (підконтрольний урядові, 31 км на північний схід від Маріуполя), на південний захід від н.п. Крута Балка (непідконтрольний урядові, 16 км на північ від Донецька), зокрема район до 1 км на північний схід від Донецької фільтрувальної станції (ДФС; 15 км на північ від Донецька), а також на південний захід і захід від н.п. Світлодарськ (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрапити до Криму стане простіше - Зеленський

Раніше повідомлялося, що представник місії ОБСЄ на сході України Микола Алєксєєв висловлює в соцмережах свою зневагу до українців та підтримку терористів Л/ДНР.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ на Донбасі зафіксувала за добу 35 вибухів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі