пʼятниця, 22 вересня 2017 11:10

"Ну все, бувайте" - розповіли про плани ватажка ЛНР Плотницького

"Ну все, бувайте" - розповіли про плани ватажка ЛНР Плотницького
Голова ЛНР Ігор Плотницький терміново виводить усі свої гроші за межі "республіки". У наближених колах говорять. що готується до втечі

Голова самопроголошеної ЛНР Ігор Плотницький планує втікати з окупованої Луганщини.

Про це "Апострофу" розповів генерал-майор Олег Мікац, командир 93-ї бригады, командуючий силами оперативно-тактичного угруповання "Луганськ".

"Зараз збирає гроші, переводить на різні рахунки та виводить із ЛНР. Робить все, щоб в один момент сказати: "Ну, все, бувайте", розвернутися і виїхати. А ви, мовляв, дурні, які мене підтримували, далі живіть тут. З усіма досягненнями "русского мира": затопленими шахтами, вивезеними заводами, продуктами, які в чотири рази дорожчі, ніж у нас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кінці у воду" - нардеп про зміну керівництва ЛНР і ДНР

У Луганській області для них головне - бізнес, віджимання бізнесу, магазини, тобто заробляння грошей. Решта Плотницькому, за великим рахунком, байдуже. Незважаючи на те, що тут є росіяни, незважаючи на те, що він там розповідає, що вони типу "республіку" будують, незважаючи на "ми - ЛНР, велика наша країна" - незважаючи на все це, він знає, що тут не залишиться", - сказав Мікац.

"Козацький отаман" Микола Козіцин заявив, що ватажок ЛНР Ігор Плотницький грабує людей. Назвав бандитом, який дорвався до влади.

Зараз ви читаєте новину «"Ну все, бувайте" - розповіли про плани ватажка ЛНР Плотницького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі