четвер, 28 вересня 2017 15:39

Несповна розуму - експерт про погрози Захарченка

Несповна розуму - експерт про погрози Захарченка
Військовий експерт Юрій Карін вважає, що говорити про наступ ДНР можуть лише психічно неурівноважені люди. На фото - голова ДНР Олександр Захарченко

Армія ДНР не готова до наступу. Говорити про нього можуть лише недалекі люди.

Так в інтерв'ю "Апострофу" військовий експерт Юрій Карін прокоментував погрози наступом Олександра Захарченка.

"Насправді ніяких бліцкригів чекати не варто. Вони недієздатні. За результатами перевірок російського міністерства оборони, це невмотивовані і деморалізовані з'єднання, які не можуть виконувати бойові завдання, в чому важлива роль комплектації їх нарко- та алкозалежними громадянами, раніше судимими. Сама новина, що Росія відмовляється від російськомовних на Донбасі, послужить командою до масового дезертирства із цих бандформувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія відмовилась від ЛНР і ДНР

Не варто забувати, що сам федералісімус Захарченко - любитель взяти язиком усі західні землі, аж до території Її Величності Королеви Єлизавети II. Тому й нинішню заяву слід розглядати як наслідок контрабандних поставок у цю так звану республіку "Бояришника" або інших психотропних речовин. Не секрет, що більшість колабораціоністів, а також іноземні громадяни, які беруть участь у російсько-українській війні на боці РФ, як то кажуть, "несповна розуму". Тому на такі заяви не варто звертати уваги або розміщувати їх у рубриці "веселі історії", – сказав експерт.

Днями радник глави ДНР Олександр Казаков пригрозив наступом на контрольовані Україною території Донбасу, якщо Путін відмовиться утримувати ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Несповна розуму - експерт про погрози Захарченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі