пʼятниця, 12 січня 2018 11:17

"Не зробив ні кроку назад" - стали відомі подробиці про загиблого в АТО бійця

"Не зробив ні кроку назад"  - стали відомі подробиці про загиблого в АТО бійця
У 31-річного Володимира Анадимба залишилися брат, дружина та двоє дітей

Загиблий 10 січня Володимир Анадимб виконував обов'язки кухаря. У нього залишилися дружина, брат і двоє дітей.

Подробиці про загиблого бійця написав на сторінці у Facebook волонтер Ян Осока.

"Мав позивний "Бетмен". Народився 14.10.1986 року у селі Федорівка Каховського району Херсонської області. 2004 року хлопець закінчив 11 класів. Одразу був призваний на строкову службу 07.11.2004 року. Після демобілізації Володимир Борисович переїхав жити на Буковину в село Тереблече Глибоцького району Чернівецької області. Там одружився. Працював у Чернівцях.

Був призваний за мобілізацією Глибоцьким РВК у березні 2014 року. Потрапив до 8-го батальйону територіальної оборони, який згодом перейменували на 8-й окремий мотопіхотний батальйон і переданий до складу 24-ї окремої механізованої бригади. Виконував бойові завдання в районі Азовського узбережжя із зоною відповідальності від Маріуполя до Чонгару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дружині снилося, що чоловіка вбили" - багатодітний батько загинув в АТО

Займав посаду кухаря взводу матеріально-технічного забезпечення. А тепер уявіть таку ситуацію. Оскільки батальйон кілька разів міняв дислокації, то кухні були різні - наметові, стаціонарні та бліндажно-окопні. Не надто просто в абсолютно диких умовах нагодувати солдата гарячою їжею, хоча би раз на добу.

Після демобілізації 10.06.2016 року підписав із ЗСУ контракт та потрапив до взводу розвідувально-диверсійної роти 46-го окремого батальйону спеціального призначення "Донбас-Україна", - написав Ян Осока.

Доброволець батальйону "Донбас" 31-літній Володимир Анадимб загинув поблизу селища Новолуганське на Світлодарській дузі. Осколок потрапив у шию.

Зараз ви читаєте новину «"Не зробив ні кроку назад" - стали відомі подробиці про загиблого в АТО бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі