середа, 08 лютого 2023 09:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Не вщухають бої біля Кремінної – Гайдай про втрати РФ на Луганщині

Не вщухають бої біля Кремінної – Гайдай про втрати РФ на Луганщині
На Кремінському напрямку спостерігається максимальна ескалація на фронті. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Щоденно росіяни на Луганщині втрачають десятки людей загиблими. Якщо рахувати разом і безповоротні втрати, і санітарні – то до сотні.

На Кремінському напрямку спостерігається максимальна ескалація на фронті в регіоні, розповів 8 лютого глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Окупанти намагаються прорвати наші оборонні редути. Ворог щоденно атакує, іноді – за підтримки важкої техніки. Обстріли біля Кремінної не вщухають, – ідеться в повідомленні.

Поблизу Білогорівки успіхів у росіян також немає.

"Наші військові відбивають всі атакувальні спроби ворога, – додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ пішли в контрнаступ під Вугледаром: свіжі карти боїв

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, Червонопопівка, Шипилівка і Білогорівка Луганської області, а також Верхньокам'янське, Федорівка, Оріхово-Василівка, Дубово-Василівка, Спірне, Виїмка, Бахмут, Красна Гора, Парасковіївка, Іванівське, Часів Яр, Кам'янка, Водяне, Первомайське, Красногорівка, Авдіївка, Мар'їнка та Богоявленка Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Не вщухають бої біля Кремінної – Гайдай про втрати РФ на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі