понеділок, 15 січня 2018 14:54

"Знайди собі заміну" - терористів ДНР обурила нова гра російського командування

"Знайди собі заміну" - терористів ДНР обурила нова гра російського командування
Терористи ДНР щоб піти у "відпустку" мають приводити заміну - розвідка. Фото: Вконтакте

У збройних формуваннях терористів ДНР погіршуються умови проходження так званої "служби" найманців з місцевого населення.

Про це повідомили у Головному управління розвідки МО України.

Російське командування ігнорує свої "зобов'язання" щодо забезпечення правових і соціальних гарантій терористам, та застосування щодо них протиправних дій.

Зокрема, у 1-му "армійському корпусі" ДНР зросла кількість випадків відмови командування в реалізації рапортів на звільнення зі "служби" через закінчення терміну контракту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували фото бойовика ЛНР, якого ліквідував мороз

"Як варіант колаборантам пропонують знайти собі заміну. Ця ініціатива російських командирів обурює найманців, які намагаються безуспішно оскаржити такі дії начальства у фейковій "прокуратурі" окупанта", - зазначають у відомстві.

Росіянка, яка з'їздила в Алчевськ, описала свої враження від поховань бойовиків терористичної організації ЛНР.. ЇЇ вразило, що бойовиків ЛНР не вшановують місцеві.

Зараз ви читаєте новину «"Знайди собі заміну" - терористів ДНР обурила нова гра російського командування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі