середа, 19 квітня 2017 19:24

Нагородили військових, які розігнали масову бійку

Нагородили військових, які розігнали масову бійку
Нагородили військових, які розігнали масову бійку Фото: прес-центр АТО

Офіцерів військової служби правопорядку з Авдіївки нагородили грамотами та преміями. Вони запобігли масовій бійці серед цивільних.

"Патрульна бригада поблизу нічного клубу "Аут" у центрі Авдіївки натрапила на агресивно налаштовану групу осіб. Серед молодиків зав'язувалася бійка. Побачивши людей у військовій формі, ті кинулися в розсипну. Військовослужбовці викликали "швидку" постраждалим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волонтери потрапили під обстріл у промзоні Авдіївки

Військові допомагають вирішувати злободенні питання та беруть участь у розслідуваннях. Дві справи доведені до логічного завершення. Перша - щодо несвоєчасної виплати грошової винагороди за участь у проведенні антитерористичної операції, друга – більше 70 бійців 72-ї окремої механізованої бригади невдовзі отримають грошову винагороду за безпосереднє бойове зіткнення в січні-лютому 2017 року на території Авдіївської промзони", - повідомляє прес-центр АТО.

Президент України 51-річний Петро Порошенко під час поїздки на Луганщину нагородив військових. Орден Богдана Хмельницького отримали сім бійців, орден "За мужність" - 14, медалі "За військову службу Україні" та "Захиснику Вітчизни" - троє.

Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня відзначили старшину Юрія Бублика. На Донбасі воює з 2014 року. У січні 2017-го брав участь у боях поблизу Авдіївки, коли противник намагався захопити українські позиції.

Зараз ви читаєте новину «Нагородили військових, які розігнали масову бійку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі