пʼятниця, 16 лютого 2018 17:09

На окупованому Донбасі просять Росію відкрити виборчі дільниці, аби голосувати за Путіна

На окупованому Донбасі просять Росію відкрити виборчі дільниці, аби голосувати за Путіна
У ЛНР і ДНР попрохали Росію допомогти відкрити виборчі дільниці аби проголосувати на виборах президента РФ. Фото презентаційне

У невизнаних ДНР і ЛНР просять Центральну виборчу комісію Росії відкрити на їх території виборчі дільниці, аби проголосувати на виборах президента РФ 18 березня 2018 року.

Про це повідомляють "Новости Донбасса".

У листах на ім'я голови ЦВК РФ представники ЛНР пишуть, що "громадяни Російської Федерації, які проживають на території ЛНР, стурбовані віддаленістю їх місця проживання від місця їхнього голосування". У ДНР також заявляють, що готові сприяти організації виборчих дільниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українських мобільних операторів із окупованого Донбасу витіснила Росія

"В непідконтрольних українській владі районах Донбасу не передбачено створення виборчих дільниць, тому що формально Київ повинен дати на це згоду. У них (громадян РФ, які хочуть проголосувати. – Gazeta.ua) залишається тільки один варіант - виїзд на територію РФ: в Ростов, Орел, Бєлгород або Смоленськ", - прокоментувала ситуацію член ЦВК Росії Василь Ліхачов.

У той же час бойовики ДНР і ЛНР беруть в полон росіян, які приїжджають воювати проти українських військових на Донбас.

Зараз ви читаєте новину «На окупованому Донбасі просять Росію відкрити виборчі дільниці, аби голосувати за Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі