четвер, 18 серпня 2022 14:36

Спецтема: Війна Росії проти України

На Луганщині працюють партизани – Гайдай розповів деталі

На Луганщині працюють партизани – Гайдай розповів деталі
Партизани псують логістику окупантів. Фото: eastnews.ua

На окупованій Луганщині працює рух спротиву.

У результаті його діяльності на окупованій території розповсюджуються антиросійські листівки, постійно в росіян виникають проблеми з логістикою. Про це під час брифінгу 18 серпня розповів голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, пише Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тримають орків у напрузі" – партизани передали вітання окупантам у Троїцькому

"Наприклад, самі по собі, нібито, загораються шафи, які розподіляють рух потягів. Також випадково зникають окупанти. Рух супротиву діє глибоко в тилу. Луганщина бореться проти окупанта", – сказав Гайдай.

Додав, що стосується ударів, яких завдає ЗСУ, то це склади та командні пункти росіян, які знаходяться в тилу окупантів. Це потужні удари, які загальмували наступ.

За словами очільника області, ситуація у регіоні, майже вся територія окупована, бої тривають на околиці. Поки що росіяни готують резерви, бо намагатимуться дотиснути ЗСУ, щоб вийти на адміністративні кордони області. На тій території, де проходили активні бойові дії, жахлива ситуація з усією критичною інфраструктурою – ні світла, ні води, ні газу.

У тимчасово захопленій Луганській області українські партизани спалили розподільчу коробку керування залізничною дорогою.

Вона керувала світлофорами та переїздами, також від неї залежало живлення залізниці.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині працюють партизани – Гайдай розповів деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі