пʼятниця, 06 березня 2020 19:22

На Донбасі вводять обмеження через поширення коронавірусу

На Донбасі вводять обмеження через поширення коронавірусу
Фото: ua.korrespondent

На контрольних пунктах в'їзду-виїзду з тимчасово окупованими територіями з 7 березня вводять тимчасові обмеження через зростання кількостей захворювання на гострі респіраторні захворювання на непідконтрольній частині Донецької та Луганської областей.

"Усі особи, які перетинатимуть лінію розмежування через КПВВ, проходитимуть процедуру огляду і температурного сканування, і в разі виявлення ознак, схожих на симптоми ураження коронавірусною інфекцією, до таких осіб будуть вжиті обмежувальні заходи, спрямовані на захист їхнього здоров'я та недопущення занесення коронавірусу на територію України", - повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Водночас, громадян України, які мають реєстрацію на підконтрольній уряду України території, в разі підозри на ураження коронавірусною інфекцією, доставлятимуть до визначеного спеціалізованого лікувального закладу. Для цього на кожному КПВВ чергує обладнана машина швидкої допомоги з підготовленим медичним персоналом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус: у столичних лікарнях вводять нові правила

"У разі виявлення ознак, схожих на ураження коронавірусною інфекцією в осіб, які прямують із тимчасово окупованих територій і не мають реєстрації на підконтрольній уряду України території, таким особам не буде надано дозвіл на прохід (проїзд) через КПВВ", - сказано у повідомленні.

Мешканку Краматорська госпіталізували з підозрою на китайський коронавірус. Вона нещодавно повернулася з Таїланду, мала симптоми ГРВІ.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі вводять обмеження через поширення коронавірусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі