неділя, 01 вересня 2019 22:08

На Донбасі затримали шістьох учасників незаконних збройних формувань

На Донбасі затримали шістьох учасників незаконних збройних формувань
На Донбасі затримали 6 окупантів. Фото: Сегодня

Під час перевірки документів 1 вересня при спробі перетину блокпостів розташованих поблизу Маріуполя, військовослужбовці Національної гвардії України затримали 2 жінок і 4 чоловіків, мешканців Донецької та Луганської областей, причетних до незаконних збройних формувань.

Вказані особи намагалися перетнути блокпости як власним транспортом, так і рейсовими автобусами, повідомили у пресцентрі ООС.

Всіх правопорушників було передано працівникам Національної поліції України

За минулий тиждень, під час виконання спеціально-бойових завдань на блокпостах в районі проведення операції Об'єднаних сил, гвардійцями було затримано 10 осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, 9 – кримінальні правопорушення, а також 9 – причетних до незаконних збройних формувань та громадянина, який намагався перевезти з собою медичні препарати наркотичного походження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обговорили Донбас та співпрацю: Зеленський зустрівся із очільниками європейських держав

Нагадаємо, з 1 вересня Контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування на Донбасі переходять на осінній режим роботи. Людей пропускатимуть із 7:00 до 18:30.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі затримали шістьох учасників незаконних збройних формувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі