субота, 09 лютого 2019 09:39

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
За минулу добу загинув один український воїн. Фото: censor.net

За минулу добу російсько-терористичні війська 9 разів обстрілювали позиції Збройних сил України.

Загинув один український військовослужбовець, ще двоє зазнали пораненнь, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил на сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинув український військовий

"8 лютого російсько-окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню, зокрема двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Унаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і двоє зазнали поранень", - йдеться у звіті.

В районі Водяного, українських захисників обстрілювали з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З гранатометів і великокаліберних кулеметів - у районі населеного пункту Павлопіль. Двічі з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Авдіївки. Тут же зафіксували ворожого снайпера.

В районі Кримського, українські позиції обстрілювали тричі з мінометів калібру 82 мм, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. З мінометів калібру 120 мм і стрілецької зброї - в районі хутора Вільний, із гранатометів - у районі Зайцевого.

За даними української розвідки, 8 лютого шістьох бойовиків знищено і сімох поранено.

"Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав", - додали в штабі.

У Донецькій області служба безпеки України піймала підприємця на спробі дати хабара поліцейському.

Підприємець пропонував правоохоронцю 900 дол.(24 тис. грн), щоб закрити кримінальне провадження. Його звинувачували в привласненні бюджетних коштів.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі