пʼятниця, 08 лютого 2019 19:05

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
Бойовики 8 разів обстріляли сили ЗСУ. Фото: ООС

8 лютого бойовики 8 раз обстріляли українських військових на Донбасі

"В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці двічі обстріляли з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї позиції наших захисників поблизу міста Авдіївка, а також зафіксовано роботу ворожого снайпера. Поблизу селища Водяне – з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї та з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Павлопіль", - повідомляє прес-центр штабу ООС.

"В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці двічі обстріляли позиції українських військових з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Кримське та з гранатометів поблизу населеного пункту Зайцеве. Також позиції наших військ були обстріляні в районі Хутора Вільний з мінометів калібру 120 мм та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Виключно воєнного шляху звільнення територій немає. Втратимо країну", - офіцер АТО

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та двоє отримали поранення.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

10 гірсько-штурмова бригада ЗСУ за 5 днів наприкінці січня й на початку лютого знищила 4 одиниці техніки російсько-окупаційних військ.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі