вівторок, 30 травня 2017 18:01

На Донбасі виявили новітню російську зброю
5

Блінов Дмитро Георгійович з 2014-го по 2016-й брав участь у бойових діях на Донбасі в складі російського окупаційного корпусу в складі розрахунку зенітної установки ЗУ-23-2 зенітно-артилерійської батареї так званого комендантської полку 1 АК "ДНР" (в / ч 08816).
22 травня 2015 року росіянин Дмитро Блінов завантажив собі в фотоальбом знімки модуля розвідки і управління 9С932-1 на гусеничному шасі МТ-лобі, який входить до складу комплексу "Барнаул-Т".
Волонтери InformNapalm ідентифікували дві замасковані бойові машини зенітно-ракетного комплексу «Тор» (імовірно, 9А331-1 «Тор-М1») і залишки стріляних зенітних ракет. Вперше російський ЗРК "Тор" був помічений на окупованому Донбасі 20 січня 2015 року в місті Шахтарськ, Донецької області. ЗРК "Тор-М1" був знятий з озброєння ЗСУ ще в 2001 році з-за неможливості утримання в робочому стані. Тому дані комплекси не могли стати трофеями в ході бойових дій на Донбасі. У наявності черговий факт передачі в руки терористів «ДНР / ЛНР» зенітно-ракетного озброєння, управління яким проводять російські кадрові військові.
Точні координати знімка поки не встановлені. На задньому фоні видно бокси для техніки з червоними і зеленими ворітьм. Зазначені будівлі, ймовірно, знаходяться в околицях Донецька.
Користувач surpher допоміг встановити геолокацію знімків. Вони були зроблені на автобазі селища міського типу Корсунь, Єнакіївської міської ради, Донецької області.

Черговий тип новітньої російської військової техніки з'явився на окупованому Донбасі. А саме комплект підсистеми управління ППО тактичної ланки "Барнаул-Т".

Міжнародні розвідувальне співтовариство InformNapalm знайшло нові докази постачання сучасних типів озброєнь "Барнаул-Т" і "Тор-М1" для терористів. Управляють комплексами кадрові російські військовослужбовці.

"Постачання російських сучасних типів зброї терористам, враховуючи системи ППО, стало причиною не однієї масштабної трагедії на Донбасі. Рейс MH17 трагічний приклад російського терору міжнародного масштабу", - нагадують волонтери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полторак підписав наказ про призов офіцерів запасу

Волонтери оприлюднили дані російського військового, який обслуговував техніку: "Блинов Дмитрий Георгиевич, позывной Чайка (архив фотоальбома. - Gazeta.ua), дата рождения 4 апреля 1988 года. В 2006-2008 годах проходил срочную службу в воинской части №16662, войска федеральной службы охраны (ФСО), рядовой, водитель-электрик (подстанция-генератор). С 2011-го по 2014-й служил командиром отделения в пожарной части №76 города Верещагино Пермского края. С 2014-го по 2016-й принимал участие в боевых действиях на Донбассе в составе российского оккупационного корпуса в составе расчета зенитной установки ЗУ-23-2 зенитно-артиллерийской батареи так называемого комендантского полка 1 АК "ДНР" (в/ч 08816). В 2016-м вернулся в Россию и продолжил службу в пожарной части Верещагино. Адрес прописки: Пермский край, Верещагинский район, село Вознесенское, ул. Ленина, 38, кв. 48, мобильный телефон +79028031002".

22 травня 2015-го Дмитро Блінов завантажив собі в фотоальбом знімки модуля розвідки і управління 9С932-1 на гусеничному шасі МТ-лобі, який входить до складу комплексу "Барнаул-Т".

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що російська армія отримала нові види зброї, що дозволяють підтримувати "стратегічний паритет" з НАТО.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі виявили новітню російську зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі