четвер, 23 липня 2020 12:16

На Донбасі відкриють два нові пункти пропуску

На Донбасі відкриють два нові пункти пропуску
На Луганщині відкриють два нові КПВВ. Фото: Facebook/ДПСУ

Учасники робочої групи з гуманітарних питань Тристоронньої контактної групи (ТКГ) підтвердили готовність одночасно відкрити два нових контрольних пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії зіткнення сторін не пізніше 10 листопада 2020 року.

КПВВ буде обладнано в Золотому та Щасті на Луганщині, заявила спецпредставник голови ОБСЄ в Україні та в ТКГ посол Хайді Грау в заяві за підсумками засідання ТКГ.

Коментуючи цю домовленість, вона закликала сторони не затягувати з початком будівельно-монтажних робіт, щоб закінчити їх до настання холодів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тристороння контактна група домовилася про перемир'я на Донбасі

Грау також поінформувала про те, що робоча група домовилася про подальший обмін інформацією про полонених. Вона закликала обидві сторони конфлікту прискорити процес взаємного звільнення та обміну утримуваними особами, на яких давно чекають рідні та близькі.

Раніше стало відомо, що під час засідання політичної підгрупи ТКГ з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі представники окупантів вимагали від України скасувати постанову про місцеві вибори.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі відкриють два нові пункти пропуску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі