субота, 11 січня 2020 09:20

На Донбасі постраждало троє українських військових

На Донбасі постраждало троє українських військових
11 січня терористи два рази порушили режим припинення вогню. Фото: Atr.ua

10 січня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим тиші. Три українських військовослужбовця поранені.

Бойовики стріляли із артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Під приціл потрапили такі населені пункти: Мар'їнка,Невельське, Водяне, Новотроїцьке, Оріхове, Луганське, Південне, Новотошківське, повідомляють в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів, є поранений

З початку цієї доби терористи два рази порушили режим припинення вогню. Стріляли іі станкових автоматичних гранатометів та стрілецької зброї поблизу з Пісками та зі 120-мм мінометів (3 міни) по позиціям поруч з Красногорівкою. Втрат немає.

Небойові втрати всіх силових структур України в 2014–2019 роках загиблими і померлими від хвороб становлять 3379 осіб, що перевищує бойові втрати під час війни на фронті, які офіційно визначені як 3031 особа.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі постраждало троє українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі