вівторок, 12 листопада 2019 20:43

На Донбасі підірвалися двоє військових

На Донбасі підірвалися двоє військових
Бойовики 5 разів обстріляли українські позиції. Фото: DW

На Донбасі від початки доби бойовик 5 разів порушили режим припинення вогню. Двоє українських військових підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

Збройні формування РФ обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"2 обстріли наших позицій російські окупаційні війська здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": біля Хутора Вільного – з підствольних гранатометів; неподалік Південного – з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли по позиціях Об'єднаних сил: біля Пісків – великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Верхньоторецького – зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки – з автоматичних гранатометів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Знято всі перешкоди": розповіли про зустріч ТКГ в Мінську

Двоє українських бійців отримали поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

На озброєння ЗСУ вже надійшли 100 серійних ракет до комплексу "Вільха". Подальші поставки будуть в січні 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі підірвалися двоє військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі