субота, 22 червня 2019 16:26

На Донбасі на КПВВ помер чоловік

На Донбасі на КПВВ помер чоловік
Обширний інсульт - такий діагноз за попередніми даними поставили лікарі чоловіку, який помер на КПВВ на Донбасі. Фото: rbc.ua

На Донбасі під час перетину контрольного пункту в'їзду-виїзду "Станиця Луганська" помер чоловік. За попередніми даними причиною смерті став обширний інсульт.

Чоловік 1949 року народження йшов з боку окупованої території Луганської області. При підході до Української сторони КПВВ йому стало погано. Був госпіталізований, але лікарі не змогли нічого зробити. Про це повідомляє представник омбудсмена України в Донецькій і Луганській області Павло Лисянський на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людей наче чумою покосило: показали окупований Донецьк

11 квітня біля КПВВ "Новотроїцьке" помер чоловік 1936 року народження. Причиною смерті став інфаркт.

Українська сторона СЦКК повідомляє, що випадок стався в результаті створення довгих черг представниками незаконних збройних формувань Російської Федерації для мирних жителів під час перетину лінії розмежування. Це практично унеможливлює надання своєчасної та кваліфікованої медичної допомоги найбільш незахищеним верствам населення та призводить до смерті.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі на КПВВ помер чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі