понеділок, 09 вересня 2019 22:44

На Донбасі бойовики обстріляли житлові квартали

На Донбасі бойовики обстріляли житлові квартали
Бойовики продовжують порушувати домовленості. Фото: Facebook

Збройні формування РФ обстріляли житлові квартали двох населених пунктів на Донбасі.

"Терористи, порушуючи Мінські домовленості і режим припинення вогню 8 вересня обстріляли населенні пункти Верхнє Торецьке і Лебединське застосувавши заборонені мінськими домовленостями міномети 82-го і 120-го калібру. Всього противник випустив 6 мін", - повідомляє українська сторона спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

Також сьогодні російсько-окупаційні війська вели обстріл в районі населеного пункту Зайцеве, застосувавши міномет калібру 82 мм. Випустили 8 мін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побратими "Азову" попрощалися із загиблим "Шахом" - фото і відео

"Українська сторона СЦКК звертає увагу, що збройні формування Російської Федерації і її найманці продовжують грубо порушувати встановлений режим тиші", - йдеться в повідомленні.

На Донбасі від початку доби бойовики дев'ять разів обстріляли позиції українських військових. Противник застосовував заборонену Мінськими угодами зброю, гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі бойовики обстріляли житлові квартали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі