вівторок, 02 липня 2019 08:03

Мінський процес не є ефективним видом переговорів - Кравчук

Мінський процес не є ефективним видом переговорів - Кравчук
Леонід Кравчук закликає Україну почати діалог з Росією щодо Донбасу. ФОТО: Телеканал 24

Леонід Кравчук вважає, що Мінський процес – це неефективний вид переговорів. Він закликає Україну повернутися до Будапештського меморандуму і почати діалог з Росією щодо Донбасу.

"Я завжди заявляв, що Мінський процес не є ефективним за своєю суттю. Навіть у Європі вже говорять, що він себе вже вичерпав. Він не може вирішити корінне питання України про території і врегулювати військовий конфлікт на Донбасі", – сказав він в ефірі спеціального ток-шоу "Епіцентр української політики" на телеканалі NEWSONE.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравчук підтримав легалізацію медичної марихуани

"Я виступаю за те, щоб повернутися до Будапештського процесу. Подумати, як його розширити, як його змінити, але повернутися до нього. Потрібно почати діалог із Російською Федерацією, щоб припинити війну. Але не потрібно звинувачувати Україну в бездіяльності, РФ теж не йде назустріч", – додав Кравчук.

Перший президент України Леонід Кравчук через 28 років вдруге зустрівся з радником президента Сполучених Штатів Америки (США) Рональда Рейгана Марком Наттлом на VIII Національному молитовному сніданку України 30 травня.

Зараз ви читаєте новину «Мінський процес не є ефективним видом переговорів - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі