четвер, 01 грудня 2022 14:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Міноборони зробило важливу заяву для мешканців звільнених територій

Міноборони зробило важливу заяву для мешканців звільнених територій
Публікуючи радісні новини, слід бути вкрай обережними. Фото: facebook.com/IosypenkoIgoroficill

Українців просять не поспішати ділиться в інтернеті інформацією та новинами зі звільнених від ворога територій.

Це може стати мішенню для російських окупантів, заявила 1 грудня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр під час брифінгу, передає Gazeta.ua.

"Публікації на приватних сторінках у соціальних мережах із зазначеним місцем розташування, фото з орієнтирами та точними назвами: все це стає джерелом відкритої інформації для ворога й навіть його мішенню. У яку він може влучити ракетою або своєю ворожою пропагандою. Пам'ятайте про це, публікуючи радісні новини зі звільнених населених пунктів та інші здобутки наших захисників", – сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала зрадницю-колаборантку: що вона накоїла

Маляр зауважила, що найпростіші кроки зроблять кожного українця свідомим воїном інформаційного фронту.

"Ми звертаємося до громадян із проханням та порадами. Кожен із вас може стати інформаційним воїном. Насамперед це свідоме споживання інформації, довіра до офіційних джерел, розумна фільтрація своїх підписок у соцмережах", – додала представниця Міноборони.

11 листопада українські війська зайшли до Херсона. Воїнів зустрічали жителі.

Міністерство оборони РФ заявило, що всіх окупантів, які перебували на правому березі Дніпра, вивели на лівий берег. Росіяни, які лишилися в Херсоні, викидали форму у сміття і перевдягалися в цивільне. Терористи перед втечею знищили всю критичну інфраструктуру.

Служба безпеки України затримала в місті переодягненого російського військового.

У приміщеннях Херсонського ізолятора тимчасового тримання, слідчому ізоляторі й в одному з райвідділів поліції російські окупанти зробили катівні.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони зробило важливу заяву для мешканців звільнених територій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі