вівторок, 19 липня 2016 23:29

Маріуполь оголосять першим в Україні "Містом солідарності"

Маріуполь оголосять першим в Україні "Містом солідарності"
Фото: forum-mariupol.com.ua

20 липня Маріуполь першим в Україні приєднається до міжнародної ініціативи "Міста солідарності", яку розпочинає Агентство ООН у справах біженців. Про це повідомляє міськрада.

Проект має на меті відзначити громади, які мають найкращий досвід інтеграції переселенців. Форум "Міста солідарності" у місті Маріуполі збере переселенців і місцеву громаду, представників місцевої та центральної влади, дипломатичної та міжнародної спільноти, громадських організацій, представників бізнес кіл, науки та медіа.

Ключовим моментом усієї події буде підписання Меморандуму про співпрацю між Агентством ООН у справах біженців (UNHCR) та Маріупольською міською радою, щоб закріпити основні цілі і напрямки у сфері захисту прав та інтеграції переселенців.

Для відкриття першого "Міста солідарності" приїдуть: Георгій Тука, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб; Вінсан Кошетель, Директор Європейського Бюро Агентства ООН у справах біженців (UNHCR); Ніл Уокер, Координатор системи ООН в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріупольський університет потерпає від атак провокаторів.

Зараз ви читаєте новину «Маріуполь оголосять першим в Україні "Містом солідарності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі