субота, 20 серпня 2022 09:56

Спецтема: Війна Росії проти України

Ленін у школі – окупанти повертають в Маріуполь більшовизм
2

У школі №65 в тимчасово захопленому Маріуполі росіяни встановили знайдений десь бюст Леніна.

Влаштовують окупанти також інші акції, що свідчать про справжній "необільшовизм" у захопленому місті. Про це у Telegram пише радник міського голови Петро Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Використовують людей замість саперів – як у Маріуполі "розміновують" територію меткомбінату

У Маоіуполі росіяни влаштували показ «Джентльменів удачі» просто неба
Фото: : t.me/andriyshTime
В одній зі шкіл Маріуполя росіяни встановили бюст Леніна

"На Лівобережжі влаштували показ "Джентльменів удачі" просто неба. При Україні люди дивились краще з світового кіно, при Росіі повертають назад. Чекаємо "Веселих хлопців"… МраZота, перейменовуйте вже місто в Жданов, аби не паскудити горде ім'я міста-героя Маріуполя", – пише Андрющенко.

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині окупанти розпочинають "відновлення" будівлі драматичного театру, який самі ж зруйнували авіаударом навесні цього року.

Бомбу на драматичний театр Маріуполя окупанти скинули з літака 16 березня – попри те, що біля будівлі було великими літерами виведено слово "Діти". Всередині від обстрілів ховалися до 1,5 тис. людей, переважно жінок та дітей. Загинули 600 людей, за даними ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Ленін у школі – окупанти повертають в Маріуполь більшовизм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі