неділя, 07 лютого 2021 19:42

Кравчук закликав жорстко відповідати на провокації росіян

Кравчук закликав жорстко відповідати на провокації росіян
Кравчук закликав військових діяти зеркально. Фото: УНІАН

Українські війська повинні на кожен постріл відповідати пострілом, заявив глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук.

"Ми реагуємо і словами, і іншими способами. Кращою реакцією було б взяти і викинути їх з Донбасу і Криму. Вони цього заслуговують. Але це війна, ми домовилися, що ми будемо працювати дипломатичними політичними методами. Інша справа - не можна залишати без уваги ні одного факту, якої-небудь брутальної лайки, відносин, оцінки, політичної брехні. На будь-яку брехню треба відповідати правдою, фактами. У нас таких фактів, такої правди до чорта ", - сказав він в ефірі каналу "Україна 24".

Кравчук закликав діяти дзеркально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти 6 разів порушили перемир'я на Донбасі

"Не треба чекати, поки когось уб'ють або ранять. Вони використовують будь-які можливості, щоб провокації перетворювати в реалії. Тобто звинувачувати Україну, вимагати від України і стріляти в солдатів України. Чому ми повинні спостерігати і робити вигляд, що цього не відбувається? Повинна бути відповідна жорстка реакція у всьому, інакше вони будуть розуміти, що наші поступки - це ознака нашої слабкості", - сказав голова української делегації у ТКГ.

На Донбасі загинули двоє бійців ЗСУ. Військовослужбовці підірвались на невідомому вибуховому пристрої. Про це повідомив штаб ООС. Від початку доби, 6 лютого, зафіксували 10 ворожих порушень режиму тиші.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук закликав жорстко відповідати на провокації росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі