середа, 22 лютого 2017 12:28

Кобзон заявив, що не має паспорта ДНР

Кобзон заявив, що не має паспорта ДНР

Російський співак, депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Йосип Кобзон заявив, що в нього є лише російський паспорт.

- У мене немає ніякого паспорта, крім російського. Я пишаюся тим, що я герой Донецької народної республіки, це моя земля, це моя батьківщина, - сказав Кобзон кореспондентові телеканалу "Дождь" у відповідь на запитання, чи є у нього громадянство самопроголошеної ДНР.

У червні 2016 року "Комсомольская правда" опублікувала фото розворотів паспорта ДНР, що належить Кобзонові. Документ співаку особисто вручив глава самопроголошеної республіки Олександр Захарченко, повідомило видання.

- З 25 травня цього року я - громадянин Донецької народної республіки. Ось сьогодні отримав паспорт. Тепер треба відпрацьовувати! - цитувала "Комсомолка" слова Кобзона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кобзон пригрозив Україні Третьою світовою

Нині ж в інтерв'ю "Дождю" Кобзон спростував цю інформацію.

- Немає там такого, я читав статтю, немає там написаного, що у мене є паспорт, - сказав він.

Російська Федерація визнала дійсними на своїй території документи, що посвідчують особу, а також реєстраційні знаки транспортних засобів, видані так званими Донецькою і Луганською народними республіками. Відповідний указ підписав президент Росії Володимир Путін 18 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Кобзон заявив, що не має паспорта ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі