пʼятниця, 25 березня 2016 10:15

Керівництво ДНР та ЛНР боїться українських диверсантів - Тимчук

Керівництво ДНР та ЛНР боїться українських диверсантів - Тимчук
Українська ДРГ. Фото:v-news.org

В Донецьку та Лугнаську розповсюджується інформація про те, що в обох містах діють спеціально підготовлені диверсійні групи українських військ, які знищують представників військового командування республік.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

"У Луганську і Донецьку, в штабних структурах армійських корпусів бойовиків поширюється офіційна інформація про те, що в обох містах діють кілька відмінно підготовлених західними фахівцями українських ДРГ і команд ліквідаторів СБУ і ГУР МО України, метою яких є знищення представників військового командування терористів. У зв'язку з чим посилено охорону командування 1-го АК ДНР і 2-го АК ЛНР, силами МГБ проводяться спецоперації з пошуку даних міфічних ДРГ.

Тимчук також зазначив, що в районі Горлівки активно розповсюджується інформація щодо підготовки терактів на хімічних підприємствах міста

"Одночасно в Горлівському гарнізоні бойовиків поширюється інформація про підготовку Силами спеціальних операцій ЗСУ терактів і диверсій на хімічних підприємствах Горлівки, бойовиками різко посилено охорону підприємства Стірол, що викликає паніку серед місцевого населення", - резюмував він.

Раніше повідомлялось, що під Авдіївкою бойовики втратили більше 100 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Керівництво ДНР та ЛНР боїться українських диверсантів - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі