четвер, 23 травня 2019 13:59

"Його доля - стати героєм" - помер поранений на Донбасі боєць ЗСУ Роман Досяк

 

22 травня у Дніпровській обласній клінічній лікарні імені І.І. Мечникова помер воїн ЗСУ Роман Досяк, 48 років. Його доставили до лікарні 18 травня з діагнозом "важке черепно-мозкове поранення".

Кульове поранення отримав поблизу селища Кримське на Луганщині.

Роман родом з села Ліщин Жидачівського району Львівської області. Жив у Львові. Служив у 24-й механізованій бригаді ім. Короля Данила.

Вдома у нього залишилися мати, дружина та двоє дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мстився за Яну до останнього: на фронті загинув боєць Антон Безверхній

"Тривала нейрохірургічна операція, складна боротьба за життя в реанімації... Удень і вночі анестезіологи і нейрохірурги робили все, навіть неможливе з надією на покращення, з вірою в життя... На жаль, цього разу смерть була сильніша...", - написав заступник головного лікаря медзакладу Олександр Толубаєв у Facebook.

Публікуємо поіменний список полеглих у квітні 2019-го захисників України. Нам відомо про смерть 15 бійців у бою. Інформація про деяких — неповна. Наймолодшим із загиблих у бою було 20 років, найстаршому — 57.

Зараз ви читаєте новину «"Його доля - стати героєм" - помер поранений на Донбасі боєць ЗСУ Роман Досяк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі