четвер, 07 червня 2018 17:36

Із полону терористів звільнили студента, який підняв у ЛНР український прапор

Із полону терористів звільнили студента, який підняв у ЛНР український прапор
Співробітники СБУ звільнили з полону бойовиків хлопця, який підняв у ЛНР український стяг. Фото: Апостроф

Українського студента, якого бойовики кинули "на підвал" за піднятий в ЛНР український прапор, звільнили співробітники СБУ.

Про це йдеться на сайті відомства.

"Уродженець Луганщини у 2017 році разом з батьками поїхав до окупованого Луганська для вирішення майнових питань. Під час перебування в місті хлопець спільно з патріотично налаштованими місцевими жителями підняли на флагштоку біля школи, де він раніше навчався, прапор України. Патріоти також намалювали національну символіку на фасаді будівлі навчального закладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нобелівські лауреати вимагають від Путіна звільнити Олега Сенцова

Юнаків затримали бойовики та насильно утримували у будівлі місцевої пенітенціарної установи. При цьому українських бранців допитували представники так званого МГБ ЛНР, які застосовували до них заходи психологічного та фізичного тиску". – йдеться у повідомленні.

Тим часом президент РФ Володимир Путін ухилився від відповіді на питання про обмін українського режисера Олега Сенцова та російського журналіста Кирила Вишинського.

Зараз ви читаєте новину «Із полону терористів звільнили студента, який підняв у ЛНР український прапор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі