пʼятниця, 29 листопада 2019 07:24

Гранатомети різних систем і крупний калібр. Чим бойовики порушували режим в зоні ООС

Гранатомети різних систем і крупний калібр. Чим бойовики порушували режим в зоні ООС
Бойовики щодня обстрілюють українських військових. Фото:freeradio.com.ua

28 листопада збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" російські окупаційні війська здійснили 4 обстріли. Про це повідомляє прес-центр ООС.

Так, неподалік Новолуганського і Шумів окупанти стріляли з РПГ, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, поблизу Троїцького - зі станкових протитанкових і автоматичних гранатометів та крупнокаліберних кулеметів, біля Майорська – з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без втрат та поранень: на Львівщині та в Тернополі зустрічали військових з ООС

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" зафіксовано 5 ворожих обстрілів. Зокрема, неподалік Новотроїцького – з ручних протитанкових гранатометів, поблизу Березового – зі стрілецької зброї, біля Красногорівки – з СПГ та великокаліберних кулеметів у районі Мар'їнки – з РПГ, підствольних гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї - зі станкових протитанкових гранатометів.

Втрат унаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Названо позиції, які президент України Володимир Зеленський відстоюватиме на "нормандській зустрічі", де буде зокрема президент РФ Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «Гранатомети різних систем і крупний калібр. Чим бойовики порушували режим в зоні ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі