понеділок, 16 січня 2023 07:03

Спецтема: Війна Росії проти України

Генштаб повідомив хороші новини з фронту

Генштаб повідомив хороші новини з фронту
Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили за добу щонайменше один пункт управління противника. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

В Україні розпочалася 327-ма доба російського широкомасштабного вторгнення.

За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області, а також Верхньокам'янське, Краснополівка, Спірне, Сіль, Бахмут, Кліщіївка, Новобахмутівка, Велика Новосілка, Пречистівка, Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка, Водяне, Майорськ та Мар'їнка на Донеччині, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 16 січня.

"Українська авіація протягом минулої доби завдала дев'ятьох ударів по районах зосередження ворога та двох ударів по його засобах протиповітряної оборони", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали ділянки фронту, куди Росія стягує серйозні резерви

Водночас підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили пункт управління противника, шість районів зосередження живої сили та військової техніки ворога, один склад боєприпасів росіян та один засіб радіоелектронної боротьби окупантів.

У районі Сватового та Кремінної на Луганщині українські війська продовжують контрнаступальні дії. А на Донеччині російські загарбники не припиняють спроби наступу біля Бахмута та Авдіївки. Тривають важкі бої в районі Соледара.

Зараз ви читаєте новину «Генштаб повідомив хороші новини з фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі