субота, 03 липня 2021 09:35

Гатять з мінометів і гранатометів. Російські війська на Донбасі порушують режим тиші

Гатять з мінометів і гранатометів. Російські війська на Донбасі порушують режим тиші
Також російські війська два рази обстріляли приватні та інфраструктурні будівлі Авдіївки. Фото: штаб ООС

За добу 2 липня російські найманці на Донбасі порушували режим припинення вогню 19 разів.

Біля Золотого-4 наші позиції бойовики обстріляли з мінометів 82-мм калібру, повідомляє штаб ООС.

Тричі ворог відкривав вогонь із мінометів 120-мм калібру біля Гнутового.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти вгатили по будинкам людей. Які наслідки

"Неподалік від Авдіївки противник п'ять разів вів вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів 120-мм калібру та станкових протитанкових гранатометів. У напрямку населеного пункту Піски російські окупанти здійснювали обстріли з мінометів 82-мм калібру. Біля Старогнатівки ворог тричі обстрілював українських захисників з артилерійських систем калібру 122 мм та озброєння БМП-1.

У районі Світлодарська збройні формування РФ вели вогонь зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Красногорівки здійснювали обстріл із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Кам'янки ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї", – розповіли у штабі.

Також російські війська два рази обстріляли приватні та інфраструктурні будівлі Авдіївки з артилерії калібру 122 мм і мінометів калібру 120 мм.

На Луганщині зафіксували безпілотник бойовиків типу "Орлан-10".

На 7.00 3 липня виявили три порушення режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ.

"Біля населеного пункту Невельське збройні формування РФ тричі обстріляли українські позиції з мінометів 120-мм калібру. Бойових утрат серед військових Об'єднаних сил немає. На ворожі обстріли наші захисники відкривали вогонь у відповідь", – кажуть в штабі.

Російські окупанти обстріляли з автоматичних станкових гранатометів українських захисників неподалік селища Широкине в Маріупольському районі Донецької області. У результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав проникаючі осколкові поранення.

Зараз ви читаєте новину «Гатять з мінометів і гранатометів. Російські війська на Донбасі порушують режим тиші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі