четвер, 31 жовтня 2019 07:38

Гатять із забороненої зброї: як пройшла доба в ООС

Гатять із забороненої зброї: як пройшла доба в ООС
Бойовики обстріляли українські населені пенктни 19 разів за добу. Фото із відкритих джерел.

30 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню.

Ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, а також озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано і вогневу активність ворожих снайперів, передає штаб ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія перекине на Донбас нові сили

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 6 обстрілів. Поблизу Красногорівки та Водяного, що на Приазов'ї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські війська здійснили 13 обстрілів. Біля Кримського, Новотошківського, Зайцевого, Луганського, Південного,
Троїцького, Новолуганського, Горіхового.

З початку цієї доби противник вогневої активності не проявляв.

Втрат не зафіксовано.

28 жовтня в Києві біля будівлі Офісу президента зібралося близько 700 активістів. Людей розлютило відведення українських військ у населеному пункті Золоте-4 на Луганщині. Про збір повідомили після вранішньої метушні: спочатку міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив про відвід українських військ, через годину штаб ООС спростував його слова, але згодом підтвердив. Протягом дня про розведення було багато новин, а ввечері Дарка Оліфер, речниця представника України в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми, заявила про те, що в Мінську визначили, де проведуть наступне розведення.

Зараз ви читаєте новину «Гатять із забороненої зброї: як пройшла доба в ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі