понеділок, 13 березня 2023 11:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Гайдай сказав, коли ЗСУ підуть у контрнаступ

Гайдай сказав, коли ЗСУ підуть у контрнаступ
Росіяни постійно штурмують район Кремінної. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Луганщині ворог не має успіху на жодній із ділянок фронту регіону. Важко зараз у Білогорівці та на Кремінському напрямку.

Росіяни штурмують Кремінщину майже цілодобово, повідомив 13 березня глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Очікуємо на поліпшення погодних умов за декілька тижнів та будемо контратакувати. Біля Кремінної і Білогорівки ситуація важка – окупанти зосередили там максимальні зусилля. Ворог стягнув туди багато резервів. Район Кремінної рашисти штурмують постійно, але погода працює нам на користь. Два-три тижні буде достатньо, щоб ЗСУ накопичити резерви та перейти з оборони до контрнаступу", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти з самого ранку накрили вогнем Авдіївку: наслідки у фото (18+)

На фронті на Донбасі Збройні сили України щодня відбивають численні атаки окупантів.

Російська армія з втратами намагається наступати в Бахмуті на Донеччині, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Тим часом ситуація на сході Харківщини та заході Луганщини залишається напруженною.

Минулої доби російські війська вели обмежені наземні удари на лінії Куп'янськ – Сватове – Кремінна. Армія РФ також намагалася продовжувати наступ поблизу Бахмута, але не завершила оточення навколо міста.

Зараз ви читаєте новину «Гайдай сказав, коли ЗСУ підуть у контрнаступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі