неділя, 17 червня 2018 12:27

Експерт розповів, чи чекати удару Росії з Азовського моря

Експерт розповів, чи чекати удару Росії з Азовського моря
Путін полякує Україну - Піонтковський. Фото: Minval.az

Російський опозиційний політолог Андрій Піонтковський заперечив можливу загрозу вторгнення Росії до України з боку Азовського моря.

"Він (Путін - Gazeta.ua) показує таку можливість, полякує Україну. Але я не думаю, що на це піде. Сподіваюся, що він прекрасно розуміє, в усякому разі його оточення розуміє, що реакція Заходу буде дуже жорсткою на будь-яку подальшу військову ескалацію", - пояснив він виданню "Апостроф".

Якщо Москва все-таки планує провокації, то вони припадуть на передвиборний період. Україні не варто очікувати ескалації конфлікту після завершення ЧС-2018.

"Я не поділяю ті прогнози, в яких йдеться, що завершиться чемпіонат світу - і Путін відразу полізе на Україну. Ні, не полізе", - заявив Піонтковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: Чорноморський флот РФ привели у стан підвищеної бойової готовності

Напередодні початку Чемпіонату світу з футболу Росія направила в акваторію Азовського моря додаткові кораблі і збільшила кількість бойових вильотів авіації з метою "уникнення провокацій" з боку України.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, чи чекати удару Росії з Азовського моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі