середа, 27 грудня 2017 23:51

Єдність влади, уряду і духовної влади допомогла нам – звільнений Олексій Кириченко

Єдність влади, уряду і духовної влади допомогла нам – звільнений Олексій Кириченко
Звільнений український Герой Олексій Кириченко розказав, як побратимам допомагала віра в Бога. 27.12.2017

Єдність нашої влади, президента, всього уряду і духовної влади дала результат - українських полонених звільнили.

Так сказав Олексій Кириченко по прибутті із окупованої території в Харків 27 грудня.

"Я хочу подякувати нашій владі, президенту, всьому нашому уряду, духовній владі. Сама ця єдність дала той результат, що нас звільнили. Для мене це дійсно хвилюючий день", - сказав військовий.

Чоловіку не віриться, що зранку вони їли баланду і їхали в автозаку.

"Ми, всі полонені в Макіївці, зранку ще їли баланду, а потім 6 годин їхали в автозаку. Дуже тяжко повірити, що все це відбувається насправді. Але радість неповна – не всі хлопці повернулись сюди. Ми за рік, два, три, хто скільки сидів разом, ми стали єдиною сім'єю. Мені не вистачає поруч хлопців, які залишились там. Пан президент і церква запевняє, що зробить все, щоб хлопці повернулись додому. Ми будемо в це вірити", - додає Олексій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ має активніше вимагати звільнення заручників – Геращенко

Чоловік розповідає, як його побратимам допомагала віра в Бога.

"Я бачив хлопців, які по-справжньому знаходили Бога. Бачив людей, які своїми молитвами робили диво. У нас багато хлопців там кинули курити і взялись за фізкультуру. Я бачив людей, які стали писати чудові вірші, хтось почав займатися іноземними мовами. Я побачив, наскільки сильний потенціал нашої нації, коли таке відбувається".

Наступний обмін заручниками може відбутися за декілька місяців, - проанонсували в Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій.

Зараз ви читаєте новину «Єдність влади, уряду і духовної влади допомогла нам – звільнений Олексій Кириченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі