неділя, 21 серпня 2016 17:58

Два роки тому в Іловайськ зайшов батальйон "Дніпро-1"

Два роки тому в Іловайськ зайшов батальйон "Дніпро-1"
badbrothers.com.ua

21 серпня 2014 року до українських військових в Іловайську прибуло підкріплення з батальйону "Дніпро-1".

"Українські захисники отримали боєприпаси та важке озброєння: мінометні, гранатоментні та рективні системи вогню. Це дозволило українським військовим закріпитися на позиціях та відбити кілька атак бойовиків. Місто Іловайськ майже повністю контролюють українські військові", - говорили тоді у РНБО.

Українські військові знищили 2 танка терористів і дві установки "Град", з яких російські найманці вели обстріл як позицій сил АТО і житлових будинків

Радник міністра МВС Антон Геращенко повідомляв, що станом на 21 серпня під час боїв за Іловайськ загинули 19 українських військових. Найбільших втрат зазнали батальйони "Донбас", "Азов", "Шахтарськ" і "Дніпро".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18 серпня батальйон "Донбас" увійшов до Іловайська.

Тим часом біля Луганська українському військові захопили дві бойові машини десанту Псковської дивізії ВДВ Росії. В одній з машин виявлений повний пакет документів - від водійських прав до військової документації. Особовий склад і машина приписані до в / ч 74268 першої парашутно-десантної роти Псковської дивізії ВДВ. Серед речей знайдено особистий планшет командира взводу гвардії лейтенанта Попова. Екіпаж БМД покинув бойову машину.

Раніше повідомлялось, що 11 серпня російські регулярні війська вторглись на територію України.

Зараз ви читаєте новину «Два роки тому в Іловайськ зайшов батальйон "Дніпро-1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі