середа, 11 липня 2018 16:19

Два дні йшов через заміновані поля: на Луганщині впіймали "міліціонера"

Два дні йшов через заміновані поля: на Луганщині впіймали "міліціонера"
Луганського "розвідника" впіймали на кордоні. Фото: Еспресо.TV

Українські правоохоронці затримали бойовика так званої "народної міліції" ЛНР.

25-річного чоловіка впіймали під час перетину лінії розмежування поза офіційним пунктом в'їзду-виїзду, повідомили в прес-службі МВС.

"У с. Світличне Попаснянського району бійці батальйону "Луганськ-1" затримали бойовика. За даними правоохоронців, чоловік перебуває в складі незаконного збройного формування ЛНР", - йдеться в повідомленні .

Зазначається, що чоловік 2 доби мінними полями перетинав "сіру зону" для операції на користь і за вказівкою кадрових офіцерів РФ. Отримав вказівку провести розвідку з отримання інформації про розташування позицій і підрозділів ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Донецького аеропорту знищили кількох диверсантів-камікадзе

"З 2014 року чоловік, проживаючи на тимчасово окупованій території, піддався агітації російсько-окупаційних військ і вступив до лав так званої "народної міліції" НЗФ ЛНР", - зазначили в МВС.

Затриманий тісно співпрацює зі слідством. Подальшу його долю вирішить суд.

Екс-бойовик ДНР Володимир Бакланов покинув лави терористів за програмою Служби безпеки України "На тебе чекають вдома" та став цінним інформатором СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Два дні йшов через заміновані поля: на Луганщині впіймали "міліціонера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі