вівторок, 08 травня 2018 17:36

"Діють по-іншому" - розповіли, як змінилася тактика терористів на Донбасі

"Діють по-іншому" - розповіли, як змінилася тактика терористів на Донбасі
Бойовики ДНР змінити тактику ведення бою - тепер "луплять" прицільно. Фото: "Інформаційний спротив"

Бойовики ДНР і проросійські терористи, які воюють проти ЗСУ, змінили тактику.

Тепер постійно "гатять" прицільно, повідомляють в "Інформаційному спротиві".

"Застосування окупантами важкого озброєння набуло цілеспрямованого, прицільного характеру. "Вогонь, що турбує" противник уже практично не веде, намагаючись завдати вогневе ураження по конкретних цілях у складі передових частин і підрозділів ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наступають на республіку" - у ДНР почалася хвиля паніки

В останній тижневий період (з 2 по 7 травня 2018) інтенсивність вогневих ударів по позиціях українських військ і населених пунктах на підконтрольній Україні території залишалася високою. Всього в цей період підрозділи 1-го і 2-го АК оперативного угруповання російських окупаційних військ здійснили близько 300 вогневих нальотів (за минулий тижневий період - близько 500) з 122 мм артилерійських систем, 82/120 мм мінометів, 122 мм переносних реактивних пускових установок "Град-П", БМП та танків", - йдеться у повідомленні.

Тим часом Росія відновила потужності трьох армій й може почати відкриту збройну агресію проти України. Так вважає Степан Полтарак, міністр оборони України.

Зараз ви читаєте новину «"Діють по-іншому" - розповіли, як змінилася тактика терористів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі