вівторок, 15 листопада 2022 18:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Десятки міст і сіл під ударом: окупанти накрили Україну "вогнем"

Десятки міст і сіл під ударом: окупанти накрили Україну "вогнем"
Окупанти масовано ударили по Україні. ФОТО: Генштаб

Білорусь продовжує підтримувати агресію РФ проти України. Мінськ надає агресору свою територію, інфраструктуру та повітряний простір.

За останню добу росіяни знову масовано обстріляли Україну. Окрім ракет, били по містах і селах зі ствольної артилерії, танків, мінометів, йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

"На Сіверському напрямку – зі ствольної артилерії, в районах населених пунктів Рижівка, Кіндратівка, Славгород Сумської області. А на Слобожанському - з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Стариця і Бочкове", - повідомили у командуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ "пройшлися" артилерією по позиціях ворога, знищили важливий об'єкт окупантів

На Куп'янському та Лиманському напрямках окупанти били у сторону шести населених пунктів. А на Бахмутському обстріляли Бахмут, Білогорівку та Нью-Йорк.

"На Авдіївському напрямку – били з артилерії різних типів, в районах населених пунктів Новомихайлівка, Водяне і Невельське. На Новопавлівському та Запорізькому напрямках – з мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Пречистівка, Павлівка, Времівка, Залізничне, Степногірськ, Малі Щербаки", - вказано у зведенні.

На Херсонському напрямку росіяни стріляли у бік населеного пункту Добра Надія.

Росіяни продовжують нести масштабні втрати в Україні. Загиблими окупанти вже втратили 82 080 осіб, станом на ранок 15 листопада. Лише за останню добу лави "200-х" поповнили понад 710 російських загарбників.

Зараз ви читаєте новину «Десятки міст і сіл під ударом: окупанти накрили Україну "вогнем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі