четвер, 08 грудня 2022 08:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Деокупація Луганщини – Гайдай повідомив гарні новини

Деокупація Луганщини – Гайдай повідомив гарні новини
Росіянам незабаром доведеться попрощатися зі Сватовим та Кремінною. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

На Донбасі росіянам незабаром доведеться попрощатися зі Сватовим і Кремінною.

Ворог це розуміє, тому готується до наступної оборони в Старобільську на Луганщині, заявив 8 грудня голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі Національного марафону, передає Gazeta.ua.

"У рашистів великі втрати серед особового складу. Їхня медицина не може подужати таку велику кількість поранених. З лікарень виписують цивільних, а лікарів переводять у госпіталі й перевозять ближче до фронту. Орки втрачають більшість бійців через те, що їх не встигають довезти до лікарень в Луганську, адже ближні медзаклади рашисти розмародерили й там лікувати нема на чому", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив хороші новини з передової

Водночас зберігається важка ситуація в Білогорівці, окупанти продовжують там атакувати.

Ворожі війська продовжують обороняти свої позиції на лінії Сватове – Кремінна, де ЗСУ атакує. Тим часом у районі Бахмута на Донеччині загарбники мають поступове просування і ведуть наступ. Невеликі російські штурмові групи чисельністю 15–20 осіб намагаються прорватися вглиб українських позицій.

Окупанти продовжують примусово вивозити українських дітей із окупованих територій Донецької та Луганської областей до Росії під приводом лікування.

Зараз ви читаєте новину «Деокупація Луганщини – Гайдай повідомив гарні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі