субота, 20 серпня 2022 16:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Де живуть ватажки окупаційної адміністрації Маріуполя – показали відео

Де живуть ватажки окупаційної адміністрації Маріуполя – показали відео
Чиновників окупаційної адміністрації Маріуполя доправляють на "роботу" гелікоптерами. А мешканці міста ледь виживають. Фото: gettyimages.com

Ватажки окупантів у Маріуполі не живуть у захопленому місті. Їх щодня доправляють гелікоптерами.

Мешкають чиновники окупаційної адміністрації на території Ростовської області Росії, повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пропонують рублі" – окупанти відкрито намагаються мобілізувати мешканців Маріуполя

"Сьогодні на с. Седово зранку черговий візитер поспішає розповісти маріупольцям, як "життя покращилось" і що "Росія тут назавжди". Страх і підлість – сучасні супутники російських чинуш", – пише Андрющенко.

Він опублікував у Telegram відео, де видно, як окупантів доправляють на "роботу".

У Маріуполі під час розбирання завалів на території меткомбінату імені Ілліча людей використовують замість саперів. Місцевих жителів змушують прибирати доріжки перед тим, як ними пройдуть сапери.

У тимчасово окупованому Маріуполі на Донеччині окупанти розпочинають "відновлення" будівлі драматичного театру, який самі ж зруйнували авіаударом весною цього року.

Зараз ви читаєте новину «Де живуть ватажки окупаційної адміністрації Маріуполя – показали відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі