середа, 10 січня 2018 16:21

Навіть "Брусницю" Ахметова: показали стан магазинів, які бойовики ЛНР готові "здати в оренду"
15

Луганськ, «АТБ», вул. Панькова, 32
Фото: Реальная газета
Луганськ, «АТБ», вул. Панькова, 32
Луганськ, «АТБ», вул. Панькова, 32
Луганськ, «АТБ», кв. Ольховський, 9 приміщення 128
Луганськ, «АТБ», кв. Ольховський, 9 приміщення 128

Бойовики незаконного бандфформування ЛНР шукатимуть "махінації" в мережі супермаркетів "Народний".

Про це повідомляє сайт "Реальная газета".

"На баланс цього "державного підприємства" потрапили не тільки "віджаті" магазини "АТБ", а й ряд інших. Далеко не всі з них діють. Бойовики пропонують в оренду понад два десятки супермаркетів. Опубліковані фото нинішнього стану знайомих багатьом торгових залів", - йдеться повідомлення.

На сайті "фонду держмайна" терористичного угруповання ЛНР опублікований список магаизинів, які можуть передати в оренду.

"У переліку з 26 супермаркетів дев'ять діючих, 17 - з позначкою "не функціонує". Кілька з них відкривалися як "Народні", але більшість стоять закритими з початку окупації", - повідомляється на сайті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трактористи тренувалися": бойовики ДНР засвітили обличчя та місце дислокації – фото

Крім того, серед 17 закритих магазинів не тільки захоплені "АТБ", а й супермаркети місцевої мережі "Сімейний", а також всеукраїнської мережі "Брусниця", що належить мільярдерові Рінату Ахметову.

"Навіть маючи обладнані приміщення і готову модель пристрою супермаркетів, колаборанти не змогли побудувати працюючий бізнес", - зазначається.

Бойовики стверджують, що понад 150 тис. людей отримали "паспорти громадян" ДНР з початку видачі документів. Про це заявив "начальник міграційної служби міністерства внутрішніх справ" ДНР Володимир Краснощока.

Зараз ви читаєте новину «Навіть "Брусницю" Ахметова: показали стан магазинів, які бойовики ЛНР готові "здати в оренду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі