вівторок, 16 липня 2019 16:38

Чим Росія вирішила відволікти увагу Радбезу ООН від роковин трагедії MH17

Чим Росія вирішила відволікти увагу Радбезу ООН від роковин трагедії MH17
Росія хоче обговорити український мовний закон в Радбезі ООН. Фото:images.unian.net

Російська Федерація напередодні 5-х роковин збиття малайзійського "Боїнга" рейсу MH17 у небі над Донецькою областю намагається відволікти увагу від цієї трагедії.

Робить вона це тим, що ініціює обговорення закону про українську мову на засіданні Ради безпеки ООН, заявили в українському МЗС.

"Щоб відволікти увагу від MH17, Росія намагається розпочати обговорення закону про українську мову на Раді безпеки ООН. Однак Росія має єдину мову в наявності: мову сили. Попри це, справедливість буде встановлена, і Росія заплатить за катастрофу MH17", - переконані у МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затриманий бойовик Цемах причетний до збиття МН-17 - Bellingcat

Сьогодні о 17:00 за київським часом розпочнеться засідання Ради безпеки ООН щодо питань щодо закону України про функціонування української мови як державної.

Росія не визнає результати розслідування катастрофи літака Малайзійських авіалінії рейсу MH17 у небі над Донецькою областю в липні 2014-го.

Зараз ви читаєте новину «Чим Росія вирішила відволікти увагу Радбезу ООН від роковин трагедії MH17». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі