понеділок, 26 червня 2023 09:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Британська розвідка розказала про успіхи ЗСУ у районі Бахмута

Збройні сили України у ході контрнаступу активізували атаки у районі Бахмута на Донеччині.

Під час операції за участю кількох бригад українські сили досягли прогресу як на північному, так і на південному флангах міста-фортеці. Про це йдеться в огляді британського Міністерства оборони, опублікованому в Twitter 26 червня.

"Існує мало свідчень того, що РФ має якісь значні оперативні резерви сухопутних військ, які можна було б використати для посилення протидії численним загрозам, із якими вона зараз стикається у віддалених один від одного секторах. Зокрема йдеться про лінію фронта від Бахмута до східного берега річки Дніпро, на відстані понад 200 кілометрів", – звітує британська розвідка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аналітики ISW на картах показали, що відбувається на фронті

Автор: twitter.com/DefenceHQ
  ЗСУ досягли успіху в районі Бахмута
ЗСУ досягли успіху в районі Бахмута

Розпочалася 488-ма доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар'їнському напрямках. Протягом доби на фронті відбулося 36 бойових зіткнень.

Зараз ви читаєте новину «Британська розвідка розказала про успіхи ЗСУ у районі Бахмута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі