понеділок, 07 листопада 2022 14:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Британська розвідка показала актуальну карту бойових дій в Україні

Збройні сили України продовжують наступ у Луганській і Херсонській областях.

Паралельно ЗСУ продовжують активні бої на Донецькому напрямку, свідчить свіжа карта бойових дій, яку опублікувало міністерство оборони Великої Британії у Twitter 7 листопада.

Українські захисники ведуть наступальні дії на лінії Сватове – Кремінна на Луганщині. Крім того, наші воїни штурмують позиції окупантів на півночі й північному заході Херсонської області. Водночас українські сили продовжують блокувати ворога в районі Херсона на правому березі Дніпра.

Автор: twitter.com/DefenceHQ
  Міністерство оборони Великої Британії опублікувало актуальну мапу бойових дій в Україні на понеділок
Міністерство оборони Великої Британії опублікувало актуальну мапу бойових дій в Україні на понеділок

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається на фронті: свіжі карти бойових дій від ISW

Противник на Донбасі кидає сили задля атак у Донецькій області. Інтенсивні бої точаться в районі Бахмута, Авдіївки, Соледара й Пісків. Українські війська утримують оборону й стримують просування росіян.

У Херсоні перевдягнуті в цивільний одяг окупанти займають приміщення мирних жителів та укріплюють всередині позиції для ведення вуличних боїв. Одночасно російські пропагандистські журналісти планують у місті зйомки відеоматеріалів на тему начебто знищення ЗСУ мирного населення.

Російські війська в Україні продовжують грубо порушувати закони й звичаї ведення війни стосовно цивільного населення. У Каховці в Херсонській області тривають пошуки диверсійних груп і коригувальників вогню. Затриманих вивозять до Горностаївки, де під тортурами "вибивають" покази.

Зараз ви читаєте новину «Британська розвідка показала актуальну карту бойових дій в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі