середа, 07 лютого 2018 09:26

Бойовиків не відпускають з "армії" ЛДНР, поки ті не "попрацюють" на передовій

Бойовиків не відпускають з "армії" ЛДНР, поки ті не "попрацюють" на передовій
Бойовиків, які хочуть покинути "армію", примусово посилають на передову. Фото: Вконтакте

Командуванням терористів 1 і 2 "армійських корпусів" ЛДНР розіслали у підлеглі частини і підрозділи розпорядження про відпрацювання на передовій перед звільненням.

Про це розповів координатор центру "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"Згідно з розпорядженням, "військовослужбовцям", які виявили бажання звільнитися з "військової служби", напередодні протягом не менше одного місяця потрібно пройти службу на передових позиціях", - написав він.

За його словами, у частинах і підрозділах окупаційних військ продовжується проведення другого етапу зборів з резервістами, в рамках якого масово призивають резервістів віком до 45 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛНР ввела кримінальну відповідальність за "незаконні поїздки" у ворожу ДНР

"Після закінчення зборів із резервістами скликаний особовий склад повинен бути розподілений і закріплений за конкретними частинами і підрозділами 1 і 2 "армійського корпусу" оперативного угруповання російських окупаційних військ", - повідомив Тимчук.

Український релігієзнавець і екс-полонений Ігор Козловський заявив, що присутність російських військових була постійно з початку захоплення Донецька.

Зараз ви читаєте новину «Бойовиків не відпускають з "армії" ЛДНР, поки ті не "попрацюють" на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі