вівторок, 16 серпня 2016 17:35

Бойовики випадково "засвітили" на Донбасі нову російську техніку

Росія випробовує на Донбасі новітню військову техніку у бойових умовах.

Про це йдеться в матеріалі міжнародної спільноти InformNapalm.

"В українській та закордонній пресі неодноразово звучали заяви про фіксацію застосування в районі бойових дій на Донбасі сучасної модернізації російської станції перешкод радіопідривачам боєприпасів СПР-2М "Ртуть-БМ". Але фото або відеосвідчення, що доводять ці заяви, раніше не надавали. Під час проведення розвідки відкритих джерел волонтери виявили фотографії зазначеної станції у соціальній мережі на сторінці однієї з терористок", - йдеться в публікації.

 

"На фото, опублікованому терористкою в соцмережі наприкінці липня 2015 року, видно частину станції з тактичним знаком (ТЗ) "25 в ромбі". Такі тактичні знаки використовують російські окупаційні війська на території, контрольованій терористичною організацією ДНР. Зазначений тактичний знак найімовірніше належить так званій "окремій роті РЕБ в / ч 08821", розташованій у Донецьку (на сьогодні тактичний знак цього підрозділу модифікований в "25 в трапеції"). Також на корпусі комплексу видно оригінальний номер станції "412", який намагалися затерти", - пише видання.

Поки що місцеперебування техніки, що на фотографії, встановити не вдалося.

Нагадаємо, Росія пригнала в Іловайськ та Дебальцеве військову техніку та боєприпаси.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики випадково "засвітили" на Донбасі нову російську техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі