неділя, 29 вересня 2019 09:00

Бойовики використовують заборонену Мінськими угодами зброю

Бойовики використовують заборонену Мінськими угодами зброю
Позиції української армії обстрілювали з заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Фото: Операція об'єднаних сил

Упродовж минулої доби втрат серед бійців підрозділів Об'єднаних сил не було. Бойовики 23 рази порушували режим припинення вогню.

Позиції української армії обстрілювали з заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Також із гранатометів різних систем, стрілецької зброї, передає штаб ООС.

Три обстріли з гранатометів та стрілецької зброї зафіксували неподалік Мар'їнки. По два - поблизу Лебединського, Павлополя, Водяного, Новотроїцького, Новогнатівки.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 12 обстрілів позицій Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали захоплюючі фото з навчань українських прикордонників

Шість разів поблизу Новолуганського – з мінометів калібру 82 мм. Двічі неподалік Новгородського – з міномета 120 мм. Також бойовики використовували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю. Поблизу Троїцького, Новотошківського, станції Кіндрашівська, неподалік Луганського стріляли з мінометів калібру 120 мм та 82 мм.

За минулу добу втрат внаслідок обстрілів з нашого боку не було.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації та найманці тричі порушили режим припинення вогню. Використовували міномети калібру 82 мм, гранатомети, стрілецьку зброю.

П'ятеро дітей отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості в результаті вибуху гранати, яку вони знайшли в лісосмузі біля населеного пункту на окупованій території Луганської області.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики використовують заборонену Мінськими угодами зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі