пʼятниця, 01 лютого 2019 13:12

Бойовики в паніці: на передову повернувся найвідоміший український загін

Бойовики в паніці: на передову повернувся найвідоміший український загін
На передову вертається кошмар російських бойовиків та пропагандистів. Фото: Азов

Окремий загін спеціального призначення "Азов" повертається на передову.

Разом з 30-ю окремою механізованою бригадою імені Костянтина Острозького вони почали виконувати бойові завдання у складі Об'єднаних сил, повідомляє прес-центр ОЗСП "Азов".

"Цей випадок є унікальним, адже вперше за останні роки підрозділ Національної гвардії став на захист України на "нулі", і ми пишаємося, що цим підрозділом є "Азов"", - йдеться в повідомленні.

Влітку 2015 року солдат вивели з передової та впродовж останніх 3 років вони виконували завдання малими групами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилось перше фото нової української модернізації винищувача МіГ-29

У "Азові" також запевнили, що їх боєздатність знаходиться на найвищому рівні.

"Із вдячністю звертаємося до кожного українця, який вірив та підтримував нас понад чотири роки та підтримує сьогодні. Завдяки вам ми не зупинилися влітку 2015-го, коли наш підрозділ тимчасово був виведений із передової, і сумлінно готувалися до початку нової сторінки в нашій історії. Упевнені, що попереду на усіх нас чекає перемога, і бійці "Азову" зроблять усе для її наближення", - написали вони.

У мережі опублікували історію бійця з Росії із позивним "Паштет", який на Донбасі боронить Україну від "русского мира". Історію про бійця оприлюднили на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

Своєю рідно мовою "Паштет" не спілкується з принципових міркувань. Родом він із Тули РФ, з тієї самої, звідки їдуть на Україну, щоб захищати "русский мир". Боєць каже, що українці часто страждають через свою "гіпертолерантність" до нацменшин.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики в паніці: на передову повернувся найвідоміший український загін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі